Despre Noi

Tractari auto - Asistenta Rutiera 24/24 Cluj-Napoca

S.C. CAMELEON EXPRES S.R.L.

Este o companie cu capital privat infintata in anul 2003 in Cluj-Napoca pentru a deservii clientii care au nevoie de un serviciu profesional de transport pe platforma al autoturismului. Serviciul de tractari auto pe platforma al unui autoturism devine indispensabil pentru orice sofer atunci cand masina pe care o conduce se defecteaza in trafic si trebuie remorcata pana la un atelier auto pentru remedierea defectiuni. Tocmai din aceasta cauza am decis ca ar fi bine venita o societate care are camioane specializate de tractari auto si oameni competenti pentru a putea sa remorcheze un autoturism.

Societatea este acum specializata in serviciul de tractari auto pe platforma, asistenta rutiera si transport de autoturisme, suv-uri, jeep-uri si autoutilitare, la o capacitate de 1-4 simultan pe un camion. Scopul nostru este să devenim prestatorul principal de servicii complete pentru companiile client care au nevoie de servicii de : – Transport autoturisme intern si international – Tractari auto,Remorcare – Asistenta rutiera in oras si pe autostrada A3 – Depanare la locul interventiei.

Autocamioanele de Tractare auto si de Transport vehicule sunt de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Efectuam transportul pentru autoturisme mici, autoturisme (tip jeep), autoutilitare cu sarcina max autorizata de 3,5t, motociclete, ATV-uri , Persoane.

Societatea noastra are ca obiect de activitate principal Tractarea autoturismele defecte sau avariate aflate in trafic si Transportul autoturismelor noi sa second-hand la o capacitate de 1-4 simultan pe rute interne si internationale.

Principalele atuuri care asigura succesul firmei sunt : calitatea , flexibilitatea ,promtitudinea si rapiditatea transportului. Transporturile sunt efectuate atat cu autocamioanele companiei cat si cu cele ale partenerilor nostri permanenti,putand altfel asigura un transport sau o interventie in trafic de remorcare auto sau depanare intr-un timp scurt de la preluarea comenzii.

Prin departamentul nostru de logistica, putem efectua curse in regim de grupaj ,clientul ne mai fiind obligat sa plateasca cursa dus-intors.

Transportul este asigurat de o echipa de profesionisti in domeniu cu autocamioane platforma Iveco si Man de ultima generatie si echipate corespunzator in planul tehnic, iar in cel financiar asigurat la o prestigioasa societate din domeniul asigurator pentru suma de 100.000 euro.

SUNTEM SPECIALIZAȚI ÎN

Tractari Auto
Asistenta Rutiera
Remorcari Auto
Transport Auto pe Platforma

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

 • Profesionisti cu experienta
 • Echipe competente
 • Interventii prompte
 • Dispecerat Non Stop
 • Garantia serviciilor
 • Siguranta
 • Promptitudine
 • Costuri minime

PĂRERI CLIENȚI

 • Dupa multe cautari pe net pentru a gasi la 4 dimineata o platforma pentru masina am gasit acesta firma. Puteti sa va bazati pe serviciile lor si sa apelati cu incredere indiferent de ora.Amalia Popescu
 • Servicii de calitate, preturi accesibile, recomand tuturor aceasta firma pentru transportul autoturismelor pe platforma..Alexandru Dobre
 • Am reusit cu ajutorul firmei Cameleon Expres sa depasesc o situatie foarte neplacuta. Recomand cu incredere firma. Au ajuns la locul accidentului cu o jumatate de ora inante decat au promis.Flavia Munteanu
 • O echipa de profesionisti in domeniu de tractari auto pe platforma. Firma serioasa, punctuali la incarcare si descarcare.Ciprian Nicoara

ARTICOLE RECENTE

PORTOFOLIU AUTO