Servicii Auto

Asistenta Rutiera Cluj - Transport Auto Cluj - Tractari Auto Cluj

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

Cameleon este o societate din Cluj-Napoca care efectuează servicii de Tractari auto pe platformă, Asistenta Rutiera si Transport de masini la o capacitate de 1-4 simultan pe un camion.

În cazul imobilizării autovehiculului dumneavoastră, Cameleon Tractari Auto Cluj se ocupă de tot, printr-un singur telefon: vă asigurăm mobilitate, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru pasageri, preluăm autovehiculul pe platformă până la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastră.

Scopul S.C. CAMELEON EXPRES S.R.L. este să devină prestatorul principal de servicii complete pentru companiile client care au nevoie de servicii de transport intern si international de autoturisme , suv-uri si autoutilitare. Deoarece noi punem un accent mare pe siguranţa transporturilor, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de transport intern si international de masini.

SERVICII OFERITE:

 • Tractari Auto Non-Stop
 • Transport autoturisme pe platforma intern si international
 • Remorcare auto
 • Transport auto pe platforma la REMAT
 • Obtinerea bonului de casare pentru programul RABLA
 • Mutarea vehiculelor noi sau avariate pe platforma
 • Transportul masinilor la expozitii
 • Asistenta rutiera Non-Stop
 • Readucerea vehiculului in pozitia initiala
 • Descongestionarea rapida a locului accidentului
 • Raspuns NON-STOP si interventie rapida

Cu ce ne mândrim

10000+

Tractari efectuate

10

Auto speciale

100%

Clienti multumiți

14+

Ani experiența

Oferim servicii de transport auto la nivel înalt pentru satisfacerea completă a unei clientele diverse și exigente.

Respectul faţă de client

Ţinerea la curent permanentă a clienţilor cu situaţia în care se află operatiunea de livrare, disponibilitatea pentru orice informaţii necesare pentru client, adaptarea la necesitaţile particulare ale fiecaruia ne face sa venim în întâmpinarea cerinţelor client şi să fim mai aproape de ei.

Flexibilitatea în afacere

Adaptarea continuă la cerinţele pieţii, adoptarea de noi tehnologii, crearea de servicii noi ce vin în întampinarea cerinţelor client, disponibilitatea spre cantităţi diverse de marfă transportată, axarea strictă pe transport intern de marfă şi cunoaştearea foarte bună a acestui segment de piaţă, ne face să fim printre cei mai buni în domeniu.

Promptitudine şi eficienţă

Camioane fiabile şi eficiente, echipă profesionistă, metode de lucru predefinite ne permit prestarea de servicii la costuri reduse. De asemenea cunoaşterea rutelor , şi reţeaua de parteneri locali disponibilă ne permite sa prestam serviciile nu numai eficient, dar si la timp cu promptitudine şi în siguranţă.

Dedicarea faţă de meserie

Fiecare membru al echipei CAMELEON EXPRES ştie că cel mai important lucru este să ajute clientul. Fiecare în parte şi toţi împreună lucrează pentru ca fiecare operaţiune să fie un succes pentru companie şi un lucru bine făcut pentru client.

Soferi experimentati

Puteti lasa masina dvs. pe mana soferilor nostri in conditii de incredere totala. Experienta personalului nostru se masoara in zeci de mii de kilometri rulati in tara si in strainatate.

Siguranta

Autospecialele noastre de asistenta auto sunt intre cele mai performante de pe piata si satisfac toate conditiile pentru transportul in siguranta si cu maxima eficienta a autoturismelor si utilitarelor dumneavoastra.

Portofoliu autoturisme tractate