Transport mașininon stop

Servicii

Cameleon este o societate din Cluj-Napoca care efectuează servicii de Tractari auto pe platformă, Asistenta Rutiera si Transport de masini la o capacitate de 1-4 simultan pe un camion.

În cazul imobilizării autovehiculului dumneavoastră, Cameleon Tractari Auto Cluj se ocupă de tot, printr-un singur telefon: vă asigurăm mobilitate, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru pasageri, preluăm autovehiculul pe platformă până la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastră.

Scopul S.C. CAMELEON EXPRES S.R.L. este să devină prestatorul principal de servicii complete pentru companiile client care au nevoie de servicii de transport intern si international de autoturisme , suv-uri si autoutilitare. Deoarece noi punem un accent mare pe siguranţa transporturilor, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de transport intern si international de masini.

Distribuie articolul!

Te-ar putea interesa și